Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت مخابرات ایران اعلام کرد تعرفه‌های اینترنت این شرکت براساس تعرفه‌های ابلاغی سازمان تنظیم مقررات در سال ۱۳۹۶ است و هیچ‌گونه افزایشی در سال‌های اخیر صورت نگرفته است.

به گزارش ایسنا، موضوع ثابت ماندن هزینه بسته‌های اینترنتی و حتی تعرفه اینترنت ثابت اگرچه از سوی محمدجواد آذری جهرمی -وزیر سابق ارتباطات و فناوری اطلاعات- به‌عنوان یکی از دستاوردهای دولت دوازدهم مطرح بود و او بارها عنوان کرده بود که هزینه خدمات ICT باید متناسب با جیب مردم باشد، اما از زمانی که عیسی زارع‌پور در جایگاه وزارت قرار گرفته، به این موضوع اشاره کرده که ثابت ماندن تعرفه‌ها، امکان توسعه را سلب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با وجود این، به دلیل منع قانونی در بودجه ۱۴۰۰، امکان افزایش تعرفه از سوی اپراتورها وجود نداشت، موضوعی که زارع‌پور و معاونانش بارها به آن اشاره کردند، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در این زمینه با اشاره به تدوین لایحه بودجه سال ۱۴۰۱، از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در خواست کرد که عدم امکان اصلاح تعرفه‌ها که در لایحه بودجه ۱۴۰۰ مطرح بود، در بودجه ۱۴۰۱ تکرار نشود.

به اعتقاد زارع‌پور، نیاز بیش از گذشته شده و هزینه‌ها به‌شدت افزایش پیدا کرده و طبیعتا وقتی درآمد ثابت بماند یا حتی کاهش پیدا کند، توسعه مشکل پیدا می‌کند، در حالی که حوزه ارتباطات باید مسیر تخصصی و طبیعی خود را طی کند و وضعیت ارتباطات از چیزی که هر روز کیفیتش کاهش پیدا می‌کند، تغییر کند. البته وزیر ارتباطات به این موضوع هم تاکید داشت که اپراتورها، بدون هماهنگی با رگولاتوری، حق افزایش تعرفه را ندارند.

هزینه اینترنت مخابرات بر اساس تعرفه‌های ابلاغی سال ۱۳۹۶ محاسبه می‌شود

در این راستا شرکت مخابرات ایران، محمدرضا بیدخام -مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت مخابرات ایران- در پاسخ به اخبار منتشرشده مبنی‌بر افزایش دو برابری قیمت بسته‌های اینترنت برخی از اپراتورهای اینترنتی ازجمله شرکت مخابرات، با بیان اینکه تعرفه‌های اینترنت شرکت مخابرات ایران براساس تعرفه‌های ابلاغی سازمان تنظیم مقررات در سال ۱۳۹۶ است و هیچگونه افزایشی در سال‌های اخیر صورت نگرفته، اظهار کرد: با توجه به افزایش شدید قیمت تمام‌شده سرویس‌های ارتباطی هنوز تعرفه جدیدی به شرکت مخابرات ایران ابلاغ نشده است و این شرکت هیچ‌گونه افزایشی دراین خصوص نداشته و هزینه اینترنت را همچنان بر اساس تعرفه‌های ابلاغی گذشته محاسبه می‌کند.

وی افزود: شرکت مخابرات ایران بر اساس توجه به حقوق مشتریان، تفکیک ترافیک داخلی و بین‌المللی و رعایت مصرف منصفانه، تعرفه‌های خود را در حوزه دسترسی ارتباطات ثابت و در راستای اجرای مصوبه ۲۶۶ سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در جهت بهبود کیفیت خدمات عرضه می‌کند.

مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه شرکت مخابرات ایران، اینترنت پرسرعت ثابت را با زیرساخت سیم مسی و فیبر نوری به‌صورت DSL ،‌VDSL و FTTH در اختیار مشترکان این شرکت قرار می‌دهد، افزود: تعرفه‌های اینترنت مخابرات در سایت شرکت مخابرات ایران براساس مصوبات ابلاغی (tci.ir) قابل مشاهده است.

بیدخام اظهار کرد: سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، یک نهاد قانونی است که تمامی تعرفه‌های اپراتورها از جمله شرکت مخابرات ایران را رصد و موارد مغایر با قوانین تعیین‌شده را اعلام می‌کند و چنانچه بخواهد تعرفه‌های جدیدی با توجه به افزایش تورم و ضرورت توسعه شبکه برای ارایه خدمات بهتر به شرکت مخابرات ایران ابلاغ کند، بعد از طی فرایندهای قانونی اقدام خواهد کرد. طبیعتا، شرکت مخابرات ایران هم مجری قوانین خواهد بود.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: سازمان تنظیم مقررات شرکت مخابرات ایران سال ۱۳۹۶ بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۳۹۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارکنان شرکت مخابرات آلمان اعتصاب می‌کنند

در پی فراخوان اتحادیه وردی کارکنان شرکت مخابرات دویچه تلکام آلمان امروز و فردا اعتصاب‌هایی را در اعتراض به شرایط کاری و دستمزدها برگزار می‌کنند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه "فوکوس"، در مناقشه چانه زنی جمعی با "دویچه تلکام"، اتحادیه خدمات وردی فشار بر کارفرمایان را افزایش می دهد. اتحادیه وردی روز جمعه اعلام کرد برای اولین بار در هفته آینده در دو روز متوالی اعتصابات هشدار دهنده سراسری برگزار می شود. بنابراین فراخوان، این اعتصاب ها در روزهای دوشنبه و سه شنبه انجام می شود.

این اتحادیه پیشنهادی که سه شنبه گذشته در دور سوم مذاکرات از سوی کارفرمایان ارائه شد را کافی ندانست.

اتحادیه وردی در حال حاضر در حال مذاکره برای 70000 کارمند دویچه تلکام در سراسر این کشور است و خواستار 12 درصد دستمزد بیشتر و حداقل 400 یورو در ماه بیشتر برای آن ها است. با توجه به خواست این اتحادیه مدت قرارداد جمعی جدید باید یک سال باشد. قرار است چانه زنی دسته جمعی در روزهای سیزدهم و چهاردهم ماه می ادامه یابد.

به زعم اتحادیه وردی پیشنهاد افزایش دستمزد ارائه شده از طرف کارفرمایان بسیار کم است و مدت قرارداد جمعی 27 ماهه بسیار طولانی است.

به گفته اتحادیه وردی، اخیرا حدود 12000 کارمند در سراسر کشور در اعتصابات هشداردهنده دوشنبه گذشته شرکت کردند. پاسکال روکرت، رهبر اختلافات کاری وردی، توضیح داد: همکاران ما بسیار با انگیزه و مصمم برای اجرای خواسته های مشروع خود هستند. او اعلام کرد که روزهای اعتصاب هشدارآمیز آینده با مشارکت بیشتر از قبل مشخص خواهد شد.

اخیرا اعتصاب های گسترده ای در بخش های مختلف آلمان در اعتراض به شرایط کاری و دستمزدها برگزار می شود.

اتحادیه وردی همچنین روز پنج شنبه گذشته خواستار اعتصابات هشداردهنده در خرده فروشی ها در لایپزیگ شد. اتحادیه وردی روز پنجشنبه اعلام کرد که از کارمندان شعب مختلف کافلند، کارمندان Aldi، H&M، Primark و Netto از مناطق لایپزیگ-نورثاکسن و کمنیتس-زویکاو خواسته شده است که این کار را انجام دهند. محرک این فراخوان این بود که انجمن صنفی از کمبود پرسنل و کارگران ماهر در خرده فروشی در روز کارگر در اول ماه مه شکایت کرد.

اعتصاب های مشابهی در ماه های اخیر از جمله در بخش های حمل و نقل عمومی، کادر پزشکی، اداره پست و بخش های دیگر هم برگزار شده به گونه ای که برخی کارشناسان با توجه به موج اعتصاب ها سال 2024 را سال اعتصاب های تاریخی در این کشور نامیده اند.

تشدید خشونت‌ها علیه سیاستمداران، چالشی برای آلماندرز اطلاعات محرمانه ارتش آلمان در اینترنت

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اتصال ۲۶۰ روستای بالای ۲۰ خانوار آذربایجان غربی به اینترنت پرسرعت
  • برای خرید؛ قیمت هر شاخه میلگرد ساده را چگونه محاسبه کنیم؟
  • اجرای هزار میلیارد تومان پروژه در شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت
  • کارکنان شرکت مخابرات آلمان اعتصاب می‌کنند
  • دولت تا سال ۱۴۰۸ از حق‌السهم فیبر نوری چشم‌پوشی می‌کند
  • جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج اعلام شد
  • اعلام جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج ایرانی
  • تداوم پایداری ارتباطات مخابراتی خوزستان
  • پایداری ارتباطات مخابراتی خوزستان با وجود بارندگی‌های اخیر
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد