Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید سلطانی روز یکشنبه در حاشیه سفر به آذربایجان‌غربی در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: حدود ۳۹ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار برای شرکت مخابرات ایران تعیین شده است که از این تعداد بیش از ۳۴ هزار روستا به شبکه اینترنت متصل است و اتصال مابقی روستاها  نیز در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه عمده روستاهای بالای ۲۰ خانوار از طریق تکنولوژی سیار به اینترنت مجهز شده‌اند، افزود: شرکت مخابرات ایران هم اینک در فاز بهینه سازی خدمات ارائه شده در این مناطق قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه طی ۱۲ سال گذشته عملا دولت‌ها حمایت آنچنانی از شرکت مخابرات ایران نداشتند افزود: خوشبختانه دولت سیزدهم توجه ویژه ای به توسعه زیرساخت‌ها دارد که در آینده در این راستا شاهد تحولات مثبتی در کشور خواهیم بود.

وی ادامه داد: جلسات مناسبی با وزیر ارتباطات نیز در این زمینه برگزار شده نشان می دهد دولت برنامه‌های راهبردی ویژه‌ای در این حوزه دارد.

درآمد شرکت مخابرات با نرخ تورم سازگار نیست

سلطانی با بیان اینکه درآمد شرکت مخابرات با نرخ تورم سازگار نیست، گفت: طی ۱۲ سال گذشته قیمت ارز تقریبا ۳۰ برابر شده و هزینه‌های ریالی شرکت مخابرات نیز بیش از ۱۵ برابر افزایش یافته است ولی تعرفه‌های این شرکت ثابت مانده است.

وی با اشاره به اینکه شرکت مخابرات ایران متشکل از ۲ بخش همراه اول و تلفن ثابت است، اظهار داشت: متاسفانه بخش ثابت بسیار پرهزینه و عملا با روند فعلی توسعه آن بسیار کند است.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران افزود: این یک اصل است که به اندازه سرمایه گذاری انجام شده باید سرمایه بازگردانده شود در حالیکه در بخش ICT این بازگشت سرمایه کمی ضعیف است و سرمایه گذاران بخش خصوصی علاقه ای به سرمایه گذاری در این حوزه ندارند.

کاهش ۲۰۰ هزار میلیارد ریالی درآمدهای شرکت مخابرات 

وی در ادامه با بیان اینکه سازگار نبودن درآمد شرکت مخابرات با نرخ تورم سبب کاهش چشمگیر درآمدهای این شرکت و منجر به شیب کند سرمایه گذاری در بحث زیرساخت‌ها شده است، گفت: طی ۱۲ سال گذشته درآمدهای این شرکت بیش از ۲۰۰ هزار میلیارد ریال کاهش یافته است.

سلطانی ادامه داد: همین موضوع سبب شده تا شرکت مخابرات ایران در مقایسه با سایر شرکت‌های فعال در برخی دیگر از کشورها روند توسعه قابل قبولی نداشته باشد.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در رابطه با برنامه ریزی این شرکت جهت توسعه زیرساخت‌ها، بیان کرد: تمامی تلاش خود را به کار می‌گیریم تا در پنج سال آتی بیش از ۸۰ درصد مردم به فیبرنوری و از خدمات ارائه شده بهره‌مند شوند.

برنامه ای برای افزایش تعرفه‌ها نداریم

وی در رابطه با مباحث مطرح شده در شبکه‌های اجتماعی مبنی بر افزایش تعرفه‌های خدماتی شرکت مخابرات ایران، گفت: باید اعلام کنیم که جبران بخشی از هزینه‌ها از طریق خدمات ارائه شده با فرمول خاصی صورت می‌گیرد که به هیچ وجه تحت عنوان افزایش تعرفه مطرح نیست.

سلطانی افزود: تعرفه‌های خدمات ارائه شده عملا همان تعرفه‌های ۱۲ سال گذشته است فقط با یک فرمول خاصی که نسبت به مناطق مختلف نیز متغیر خواهد بود، یک هزینه نگهداری در نظر گرفته شده که با طرح‌های تشویقی خاصی نیز همراه است تا حمایت لازم از مردم صورت گیرد.

به گزارش ایرنا، شرکت سهامی مخابرات ایران، شرکت نیمه خصوصی مخابرات است که در سال ۱۳۵۰ تاسیس شد؛ این شرکت، دارای ۳۱ منطقه مخابراتی استانی در سراسر کشور است.

برچسب‌ها آذربایجان غربی ارتباطات ارومیه شرکت مخابرات ایران دولت سیزدهم نرخ تورم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان غربی ارتباطات ارومیه آذربایجان غربی ارتباطات ارومیه شرکت مخابرات ایران دولت سیزدهم نرخ تورم شرکت مخابرات ایران خدمات ارائه شده ۱۲ سال گذشته نرخ تورم تعرفه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۸۱۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۶ واحد نیروگاه حرارتی جدید به شبکه برق کشور متصل شد

به گزارش خبرگزاری مهر، هادی مدقق، مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی کلان شرکت مادرتخصصی برق حرارتی اظهار کرد: از ابتدای شروع به کار دولت تا کنون ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور در راستای کمک به کاهش ناترازی، اشتغال‌زایی و ایجاد برق پایدار در شبکه سراسری ۹ هزار مگاوات افزایش یافته است. این اقدام از طریق سنکرون ۴۶ واحد جدید نیروگاهی به ظرفیت ۶ هزار و ۵۸۴ مگاوات، رفع محدودیت نیروگاه‌های بخاری و افزایش توان عملی نیروگاه‌های گازی موجود به ظرفیت دو هزار مگاوات و ۳۸۰ مگاوات واحدهای مقیاس کوچک محقق شده است.

وی ادامه داد: واحدهای سنکرون شده جدید شامل ۳۲ واحد گاز در نیروگاه‌های سیکل‌ترکیبی هنگام، ایران ال ان جی (سه واحد)، قشم پاسارگارد، آریان زنجان (دو واحد)، مهتاب کویر (دو واحد)، شهید باکری (دو واحد)، تربت‌حیدریه، فولاد بوتیا، دوکوهه، فولاد مبارکه (دو واحد)، آلمینیوم المهدی، فولاد غرب آسیا، سبزوار، گل‌گهر و واحدهای گازی کوچک میانرود، زاهدان (سه واحد)، صبای دهلران (چهار واحد)، پتروشیمی کردستان (سه واحد) و پتروشیمی کرمانشاه مجموعاً به ظرفیت چهار هزار و ۴۹۰ مگاوات بوده است.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی کلان شرکت مادر تخصصی برق حرارتی گفت: همچنین در این مدت ۱۴ واحد بخار در نیروگاه‌های سیکل‌ترکیبی جهرم، هریس، ارومیه (دو واحد)، چابهار، بعثت پارس‌جنوبی (دو واحد)، غرب‌کارون، عسلویه، فردوسی، خرم‌آباد، سبلان (دو واحد) و کربنات سدیم سمنان نیز با ظرفیت دو هزار و ۱۷۱ مگاوات به شبکه سراسری برق کشور متصل شده است.

مدقق تاکید کرد: این واحدهای بخار جدید بدون مصرف سوخت اضافی و از طریق حرارت اگزوز واحد گاز قبلی در حال فعالیت هستند و احداث این واحدها منجر به صرفه‌جویی سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون مترمکعبی مصرف سوخت در طول سال شده است.

وی با بیان اینکه تا پایان دولت سیزدهم بیش از ۹ هزار مگاوات دیگر به ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور افزوده خواهد شد، یادآور شد: در دهه ۹۰ شمسی سالانه به طور متوسط کمتر از دو هزار مگاوات نیروگاه به بهره‌برداری رسیده است که در دولت سیزدهم و در طی دو سال اخیر این عدد سالانه به بیش از چهار هزار مگاوات افزایش یافته است.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی کلان شرکت مادر تخصصی برق حرارتی با اشاره به اینکه ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور با افتتاح پروژه‌های جدید در دولت سیزدهم به ۷۵ هزار و ۵۸۴ مگاوات رسیده است، بیان کرد: در حاضر حاضر ۶۲۸ واحد تولید برق حرارتی در ۱۴۵ نیروگاه کشور وظیفه تأمین ۹۴ درصد انرژی مورد نیاز مشترکان سراسر کشور را بر عهده دارند.

مدقق تاکید کرد: با توجه به اینکه بخش اعظم تولید برق کشور بر عهده نیروگاه‌های حرارتی است؛ از این رو افزایش قابل توجه ظرفیت این واحدها در دولت سیزدهم موجب تأمین انرژی پایدار و مطمئن برای مشترکان سراسر کشور در روزهای اوج مصرف تابستان شده است.

کد خبر 6099199 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • ۴۶ واحد نیروگاه حرارتی جدید به شبکه برق کشور متصل شد
  • اتصال ۲۶۰ روستای بالای ۲۰ خانوار آذربایجان غربی به اینترنت پرسرعت
  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • بهره‌مندی ۵۸۰ خانوار روستایی خراسان جنوبی از اینترنت پرسرعت
  • ۱۸۳ روستای خدابنده با جمعیت بالای ۲۰ خانوار از نعمت برق برخوردار است
  • جدیدترین نسل موبایل رونمایی شد؛ بازگشت به «ماربازی» بدون اینترنت! (+عکس)
  • دولت تا سال ۱۴۰۸ از حق‌السهم فیبر نوری چشم‌پوشی می‌کند
  • جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج اعلام شد
  • اعلام جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج ایرانی
  • توصیه به یارانه‌بگیران؛ چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟