Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-07@22:34:06 GMT

نمره بد وزیر ارتباطات به خودش

تاریخ انتشار: ۱۶ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۰۳۹۷۳۱

نمره بد وزیر ارتباطات به خودش

به گزارش صدای ایران از پیوست، در گفت‌وگوی کوتاهی که با وزیر ارتباطات در حاشیه‌ یکی از برنامه‌های وزارت ارتباطات انجام دادیم، او اعلام کرد که تنها در شرایطی با افزایش تعرفه در بخش اینترنت ثابت موافقت خواهد کرد که شرکت‌های اینترنتی برنامه مشخص خود برای سرمایه‌گذاری در حوزه VDSL را پیاده‌سازی کنند. محمدجواد آذری جهرمی اعلام کرد که نمره خوبی در توسعه اینترنت ثابت به خود نمی‌دهد اما از همه توانش برای نجات این بازار استفاده می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



چرا با افزایش تعرفه اینترنت ثابت، با وجود درخواست چندساله شرکت‌های اینترنتی، مخالف هستید؟
مشکل شرکت‌های اینترنتی با افزایش تعرفه حل نمی‌شود. این حوزه نیاز به سرمایه‌گذاری دارد. شرکت‌های اینترنتی درآمدی که دارند را برای توسعه شبکه خود سرمایه‌گذاری نمی‌کنند و در نهایت هم می‌گویند با این تعرفه‌گذاری امکان سرمایه‌گذاری مهیا نیست. شرکت‌های اینترنت ثابت باید به سمت تکنولوژی‌های جدید اینترنتی بروند چراکه دیگر ارائه اینترنت بر بستر ADSL منسوخ شده است. وزارت ارتباطات تمام تلاش خود را برای فراهم کردن شرایط لازم سرمایه‌گذاری این شرکت‌ها و توسعه شبکه بر مبنای فیبر فراهم می‌کند و انتظار داریم این شرکت‌ها در این بخش سرمایه‌گذاری جدی انجام دهند.

شرکت‌های اینترنتی غیرمنطقی بودن تعرفه‌گذاری در بخش دیتای موبایل را یکی از عوامل کاهش کاربران و درآمد خود اعلام می‌کنند. آیا این موضوع را قبول دارید که تعرفه دیتای موبایل در کشور واقعی نیست؟
شرکت‌های اینترنتی به سمت ارائه اینترنت بر مبنای تکنولوژی جدید نرفته‌اند و در نهایت هم کاربران به خاطر نداشتن کیفیت سرویس به سمت دیتای موبایلی رفته‌اند که سرعت بهتری دارد، همین شرایط هم سبب شده با ریزش مشترکان و مشکلات مالی روبه‌رو شوند.

اما شاتل از جمله شرکت‌هایی است که سال گذشته شبکه ADSL خود را به FTTC ارتقا داد اما حالا خبر می‌رسد که به خاطر عدم همکاری مخابرات توسعه این پروژه متوقف شده است. شرکت‌های اینترنتی می‌گویند شما از آنها در مقابل مخابرات حمایت نمی‌کنید.
این حرف درستی نیست و هر زمانی که از سمت شرکت‌های اینترنتی مشکلاتی به ما منعکس شده پیگیری‌های لازم را انجام داده‌ایم؛ اما واقعیت این است که یک تعارض منافع بین فعالیت مخابرات با این شرکت‌ها وجود دارد که این موضوع هم به مساله خصوصی‌سازی شرکت مخابرات بازمی‌گردد. ما در تلاش برای حل این تعارض هستیم. سال گذشته در قانون بودجه پیش‌بینی کردیم که داکت و سیم‌مسی از مخابرات پس گرفته شود، اما متاسفانه این طرح از دستور کار مجلس خارج شد و نهاد قانون‌گذار در این زمینه با ما همکاری لازم را نکرد. با این حال در تلاش هستیم تا به نحوی مشکلات شرکت‌های FCP با مخابرات را حل کنیم و در این زمینه هم اتفاقات جدیدی در راه است که به زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.

اما شرکت‌ها انتظار دارند تا رگولاتوری برخورد جدی‌تری نسبت به انحصار شرکت مخابرات در حوزه اینترنت ثابت داشته باشد. آیا این گلایه را قبول دارید؟
انتظاری که شرکت‌ها از رگولاتوری دارند تا فشار بیشتری به مخابرات بیاورد انتظار بیراهی نیست و از سازمان تنظیم هم خواسته‌ام خیلی جدی‌تر وارد این موضوع شود. من نمره خوبی در زمینه توسعه اینترنت ثابت در کشور به خود نمی‌دهم. اینکه در این زمینه ضعیف عمل کرده‌ایم سه دلیل عمده دارد که اولین دلیل اشکال ساختاری در خصوصی‌سازی مخابرات است. دومین دلیل هم عدم سرمایه‌گذاری مناسب شرکت‌های FCP روی تکنولوژی‌های جدید است. از سویی دلیل دیگر در این زمینه بدین خاطر است که سازمان تنظیم باید مهربانی خود با مخابرات را کنار بگذارد و کار را جدی‌تر پیش ببرد. رگولاتوری به صورت مشخص می‌تواند مشکلات بین شرکت‌های اینترنتی و مخابرات را حل کند. اما اگر احساس کنم رگولاتوری در حل مشکلات بین این دو بازیگر جدیت لازم را ندارد، بدون تعارف برای تغییرات در این سازمان دست به کار خواهم شد.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: آذری جهرمی وزیر ارتباطات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۳۹۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز ثبت‌نام پشت‌کنکوری‌های متقاضی «ترمیم نمره» + جزئیات و هزینه

بخش دوم سامانه «مشاهده، تأیید و ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی» فعال و بدین ترتیب ثبت‌نام متقاضیان شرکت در آزمون‌های نهایی جهت ایجاد یا ترمیم سابقه تحصیلی آغاز شد این در حالیست که فرایند مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی نهم اردیبهشت شروع، اما ثبت‌نام ترمیم نمرات پشت کنکوری‌ها امروز فعال شد.

به گزارش صدای ایران از ایسنا،پشت کنکوری‌ها می‌توانند با ورود به سامانه بنابر گروه آزمایشی انتخابی خود، نسبت به انتخاب دروس نهایی جهت ترمیم نمراتشان اقدام کنند. شیوه کار نیز بدین صورت است که با انتخاب پایه تحصیلی و گروه آزمایشی، فهرست دروس قابل ثبت‌نام برای آنها نمایش داده می‌شود.

متقاضیان از طریق سامانه my.sanjesh.org اقدام به انتخاب دروس مورد نظر جهت ترمیم و ایجاد سابقه تحصیلی کنند. سایر متقاضیان از سامانه my.medu.ir اقدام به ثبت نام ترمیم نمره و ایجاد سابقه تحصیلی کنند.

همه افراد متناسب با گروه آزمایشی خود می‌توانند ایجاد سابقه کنند و در این خصوص افراد محدودیتی در انتخاب دروس مدنظر برای ایجاد سابقه ندارند. نمره دروس هم به افراد نمایش داده می‌شود تا اگر احیانا بخواهند تحت عنوان «ترمیم»، نمره خود را ارتقاء بدهند، باز هم محدودیت نداشته و از یک تا چند درس و یا همه دروس را می‌توانند برای ترمیم انتخاب و هزینه آن را پراخت و در امتحان مربوطه شرکت کنند.

در انتخاب دروس جهت ترمیم نمره، هیچ فردی هیچ محدودیتی از نظر تعداد دروس انتخابی ندارد. ممکن است فردی در انتخاب دروس خود دچار تردید شود که آیا می‌تواند خود را جهت امتحان آماده کند یا خیر؟ که این افراد می‌توانند دروس مدنظر خود را انتخاب کرده، اما اگر تا روز امتحان آمادگی نداشتند، می‌توانند در آن امتحان شرکت نکنند و عدم شرکت به منزله این است که اصلا درسی را برای امتحان انتخاب نکرده و این انتخاب برای آنها کماکان محفوظ می‌ماند.

فارغ التحصیلان سال ۱۴۰۲، صرفا امتحانات نهایی خرداد آنها به عنوان سوابقشان در نظر گرفته می‌شود لذا نیازی به مراجعه به بخش دوم سامانه یعنی ثبت‌نام ایجاد یا ترمیم نمره ندارند.

اما در مورد سایر افرادی که پیش‌تر از سال ۱۴۰۲ فارغ التحصیل شده‌اند، همه آزمون‌های نهایی آنها به عنوان سابقه لحاظ خواهد شد. این در حالیست که فارغ التحصیلان ۱۳۸۴ به قبل که سابقه ندارند، چون در هیچ سامانه‌ای این سابقه ثبت و ضبط نشده، اگر داوطلب شرکت در آزمون سراسری سال جاری هستند، حتما بایستی برای گروه آزمایشی کنکوری که شرکت می‌کنند، سابقه تحصیلی را تولید کنند.

فارغ التحصیلان ۱۳۸۴ به بعد باید حتما کنترل کنند که بنابر گروه آزمایشی که انتخاب می‌کنند، سوابق آنها کامل است و یا نواقصی دارند؛ اگر نواقص وجود داشت نسبت به رفع آن اقدام کنند.

هنرجویان هنرستان‌ها بدلیل آنکه آزمون داخلی دارند، سابقه تحصیلی ندارند لذا این دسته اگر در گروه آزمایشی هنر شرکت کنند باید دروس عمومی شاخه خود را انتخاب کنند و نیازی نیست دروس عمومی شاخه نظری را انتخاب کنند؛ اما در پایه دوازدهم، چون درس زبان خارجی ندارند، امتحان شاخه نظری از آنها گرفته می‌شود که کد درس مشخص است. دانش آموزان در پایه دهم و یازدهم نیز می‌توانند از اکنون برای ایجاد سابقه اقدام کنند تا در پایه دوازدهم با دانش آموزان شاخه نظری امتحان دهند، اما باید دروس عمومی خود را امتحان دهند.

اگر افراد بنای شرکت در گروه آزمایشی دیگری را دارند طبیعتا باید متناسب با گروه انتخابی، سابقه تحصیلی را ایجاد کنند یعنی دروس مربوطه را انتخاب و در آزمونش شرکت کنند. این امر اختیاری است و اجباری در کار نیست اگر حتی تصور کنند بعدا در گروه آزمایشی دیگری شرکت کنند نیز به آنها اختیار داده می‌شود تا سابقه خود را تولید کنند.

زارعی رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش‌وپرورش پیش از این هزینه ترمیم نمره هر درس را مبلغ ۵۰ هزار تومان اعلام و گفته بود: طبق مصوبه هیئت وزیران افراد برای تایید سوابق خود که به سازمان سنجش ارسال خواهد شد مبلغ ۵۰۰ هزار ریال باید پرداخت کنند.

 همچنین برای هر عنوان درسی که به عنوان ایجاد سابقه و یا ترمیم انتخاب می‌کنند نیز باید ۵۰۰ هزار ریال از طریق سامانه و به صورت برخط پرداخت کنند و به محض اینکه این مراحل انجام شد، دروس انتخابی آنها هم به عنوان ایجاد سابقه و هم ترمیم نهایی می‌شود؛ بالطبع درسی را که سابقه‌ای در آن ندارند تحت عنوان ایجاد سابقه و، اما در درسی که سابقه دارند، اما می‌خواهند نمره آن را ارتقاء دهند، تحت عنوان ترمیم انتخاب می‌کنند.


دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌نام پشت‌کنکوری‌های متقاضی «ترمیم نمره» + جزئیات و هزینه
  • بهره‌برداری از ۱۲۲ طرح مخابراتی یزد در هفته ارتباطات
  • آغاز نام‌نویسی از داوطلبان متقاضی ترمیم نمره
  • آغاز ثبت‌ نام پشت‌ کنکوری‌ ها برای «ترمیم نمره» + جزئیات و هزینه
  • اتصال ۲۶۰ روستای بالای ۲۰ خانوار آذربایجان غربی به اینترنت پرسرعت
  • اجرای هزار میلیارد تومان پروژه در شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت
  • کارکنان شرکت مخابرات آلمان اعتصاب می‌کنند
  • دولت تا سال ۱۴۰۸ از حق‌السهم فیبر نوری چشم‌پوشی می‌کند
  • تداوم پایداری ارتباطات مخابراتی خوزستان
  • پایداری ارتباطات مخابراتی خوزستان با وجود بارندگی‌های اخیر